Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolejnych kilka "newsów":

- za runflaty nie dopłacamy (przynajmniej przy 19" felgach) - nie wiem czy o tym już nie pisałem wcześniej...

- na starcie dostałem 5% rabatu do ceny z konfiguratora

- do wyceny mam doliczone kilka pozycji (transport, paliwo, rejestracja i coś jeszcze czego nie kumam - dowiaduję się o co chodzi), które de facto przywracają cenę do tej z konfiguratora.

Dzisiaj zacząłem badać kwestię finansowania więc jak tylko będę miał wyniki to dam znać.

Opublikowano

W kwestii finansowania - czekam jeszcze na pozostałe banki/agencje, ale te z którymi gadałem to przy wpłacie na poziomie 30% oferują średnio 113,6 - 113,8% na 5 lat przy wykupie 15% (rzeczywiście to max. co ktokolwiek zaproponował). Przy wpłacie ~37% 112,8, a przy ~42% 112%.

Generalnie jeśli chodzi o leasing z zagranicy to na razie proponowano mi tylko leasing zwrotny (w sumie jak się ma kasę to jest o tyle dobry, że możemy auto kupić po najbardziej dogodnym kursie), ale mam już informacje, że są firmy, które taki leasing oferują bez problemu (czekam na szczegóły).

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Insane, auto dostajesz na tablicach eksportowych? Rozumiem że kupujesz na firmę, czy masz EuroNIP?

pozdrawiam

Paweł

• 5 lat później...
Opublikowano

Cześć,

Wiem że odgrzewam kotleta, a może mi ktoś podać jaka instytucja sfinansuje leasing samochodu z Park Lane? Wszystkie wiodące banki odmawiają sugerując ze leasingują tylko pojazdy zarejestrowane w PL.