Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie

Mam problem ze swoją 325i M50B25. Nie wiem o co tu chodzi, no ale to jest strasznie dziwne :/ Dużo już wymieniłem w niej części i dalej to samo. Nie ma żadnej plamy pod autem, paliwem nie śmierdzi ani nic ale jest taki problem, że zatankuje powiedzmy za 50zł, pojeżdze 10 minut normalnie, odstawiam auto na noc, rano przychodzę do auta włączam zapłon a na wskazówce normalnie mniej paliwa o 1/3 :/ Przed nocą normalnie jest tyle paliwa ile zatankowałem, a rano już o wiele mniej :/ Nie ma żadnego wycieku paliwa pod autem, nie śmierdzi! Jak by wyparowuje to paliwo... Co to może być?

Pozdrawiam,

Maks

Opublikowano
Nie masz się czym martwić. Wskazówka na zegarach jest tylko wskaźnikiem i pokazuje tylko orientacyjnie ile masz paliwa :wink: Możliwe też że w baku zaśniedziały styki przez co wskaźnik może przekłamywać
Opublikowano
Haha raczej nie ale kto wie. Ale mam tyle paliwa ile pokazuje, jak skoncze do 0 to zgasnie po prostu...

Pozdrawiam,

Maks

Opublikowano

Może wiesza się pływak, ja jak mam 15L i wjeżdżam do takiego centrum handlowego na 3 piętro parkingu to mi pokazuje później rezerwę (dotyka pomarańczowego pola).

Jak zatankuje to wszystko wraca do normy.

tel. 514.99.46.99