Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam forumowiczów, posiadam e38 w wersji bez ekranika, wersja docys ciekawa z listwą przechodzącą normalnie przez dlugosc calej deski rozdzielczej jak w e39 np tyle ze o wiele ladniej wykonczone, wiadomo jak to w 7, ale nie o tym teraz, poniewaz jak w kazdej BMW audio jest kiepskie, i na samym początku chcialbym przymierzyc się do jakiegos radyjka, ktore umieszczę pod klapką zamiast tego kaseciaka i schowka na monety... ; p jest tam wystarczająca ilosc miejsca zeby miec radio zarowno normalne jak i wysuwane i zamykac klapke np przy schowanym wysuwanym monitorku lub normalnie zamykac przy radyjku bez monitorka wysuwanego. Chcialbym abyscie mi doradzili moze nie tyle co pod wzgledem jakosci waszych radioodbiorników lecz samego zamontowania i designu, jakies fotki najlepiej bym prosil i opinie jak sie sprawuje i czy zamyka się do konca klapeczka czy problem z wlozeniem radyjka występuje itd. Naprawdę prosze o konkretną pomoc i najlepiej zdjęcia swoich przeróbek, widzialem juz takich trochę ale smigałem e39 wiec zbytnio mnie to nie zastanawialo bo tam bylo o wiele mniej miejsca i trzeba bylo na jakies sensowne radio wyciągnąc cały komputer z podk klapki a w e38 tego problemu nie ma w wersji z klapką drewnianą;) (a i prosilbym o zaoszczędzenie sobie rad na temat glosnikow itd itd bo ja wiem o co kaman i pytanie jest naprawde dosyc precyzyjnie ułożone ;) )