Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jak w temacie tzn,szukam wszelkich info o rodzajach fabrycznego nagłośnienia w E39.

Miałem styczność w 535 E39 z taką opcją :

S666A RADIO BMW BUSINESS CD Radio BMW Business CD RDS

S677A HIFI SYSTEM PROFESSIONAL System HiFi Professional DSP

1.Czym się różni nagłośnienie z wersji małą navigacją ?

2.Tak samo jak wyżej jaka jest róznica auta z dużą navi?

3.czy dane modele E39 miały jakieś zestawy pakietowe "przypisane np do silnika" ?

4.czy 535/540 miało coś extra w pakiecie ?

5.czy mając małę navi można ją zastąpić swobodnie opcją S666A RADIO BMW BUSINESS CD Radio BMW Business CD RDS

S677A HIFI SYSTEM PROFESSIONAL System HiFi Professional DSP ?

JACA

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
sama navi nie mówi o wersji nagłośnienia mój brat ma e39 320d z małą navi z 12 głośnikami czyli bmw profesional i ma fabryczny wzmacniacz w boczku w bagażniku ja mam dużą navi w e46 i tylko 4 głośniki z przodu w drzwiach z tyłu zero...
Opublikowano
sama navi nie mówi o wersji nagłośnienia mój brat ma e39 320d z małą navi z 12 głośnikami czyli bmw profesional i ma fabryczny wzmacniacz w boczku w bagażniku ja mam dużą navi w e46 i tylko 4 głośniki z przodu w drzwiach z tyłu zero...

320d e39 coś nie tak a poza tym tam z boku nie jest wzmacniacz tylko subwoofer ,wzmacniacz w bagazniku .Fakt nie ma znaczenia jaka navi a nawet bez navi mozna mieć system DSP Profesional

Octavia 1,9TDI 110KM 2002r kombi max opcja L&K sprzedam