Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
nie ściągałem całego plastiku żeby porównac ale wiem że jest na niejbiały znaczek na środku od strony zewnętrznej, poza tym zwykle jest ukształtowana w jeden sposób, chyba że nowa, a wtedy ów znaczek jest super widoczny - chyba
Opublikowano

Nie trzeba nic demontować - fragmenty uszczelki wystają na bokach nagrzewnicy - półka filtra klimatyzacji nie przykrywa ich całkowicie - zostaje jakieś 5cm. Z tego co piszesz wynika, że lamelki powinny być na górze (od tej strony jest biała kropka), a w Bawarii powiedzieli mi, że na górze powinna być część gładka (jednak pracownik serwisu, który to mówił nie wzbudził mojego zaufania :)). Mógłby ktoś zerknąć u siebie? Będę wdzięczny...

Przy przyśpieszaniu w okolicach podszybia słyszę jakieś brzęczenia, ale serwis mimo 3 podejścia nie może znaleźć przyczyny (auto jest jeszcze na gwarancji). Dlatego poszukuję czegoś na własna rękę.

Pozdrawiam

Mariusz

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
sprawdź dokręcenie centralnej śruby rozpórek macphersonów, pod zaślepką jest torx zewnętrzny 18, lekko niedokręcone potrafi pohałasowywac
Opublikowano
Lamelki u góry, patrzyłem u siebie.

Pzdr.

Dzięki....

kurczę, można tylko ubolewać nad kwalifikacjami niektórych ludzi z serwisu. Codziennie widzą te samochody, więc powinni je znać na pamięć...ba gość miał pod ręką kilka sztuk i jeśli nie był pewien mógł sprawdzić, to twierdził uparcie, że mam uszczelkę do góry nogami :(

Pozdrawiam

Mariusz

Opublikowano

Szkoda gadać :mad2: Podjedź do gościa i go poinformuj, że jest w błędzie ;) hehe

No ale po to jest forum, żeby sobie pomagać. :cool2: