Skocz do zawartości

Amortyzatory tyl BMW e 39 525 tds touring

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
kolezdzy mam zapytanie od niedawna jeste m posiadaczem bmw e 39 525 tds kombi i mam problem z amortyzatorami wymienilem poduszki nivo koszt byl nie maly co prawda ale moj mechanik mowil ze wato by wymienic amorki z tylu bo od nowosci nie byly wymieniane prosze o podpowiedzi jakie to mialy by byc i mniej wiecej jaki koszt z gory pozdrawiam rybak:):)
Opublikowano
Amortyzatory tył NIVO to koszt od 1500 w górę za sztukę, do wyboru Sachs, Boge lub oryginał(też Sachs lub Boge). Można regenerować tak jak EDC, temat na forum serii 8 viewtopic.php?f=36&t=123272

Co za bzdury piszesz. Jak nie masz pojęcia to niestrasz kolegi, pamiętaj że mowa tu o e39 a nie e32 czy e34.

Ceny za sztukę:

monroe 340zł

sachs 450zł.

Opublikowano
Amortyzatory tył NIVO to koszt od 1500 w górę za sztukę, do wyboru Sachs, Boge lub oryginał(też Sachs lub Boge). Można regenerować tak jak EDC, temat na forum serii 8 viewtopic.php?f=36&t=123272

Co za bzdury piszesz. Jak nie masz pojęcia to niestrasz kolegi, pamiętaj że mowa tu o e39 a nie e32 czy e34.

Ceny za sztukę:

monroe 340zł

sachs 450zł.

czescidobmw.pl

Opublikowano
Witam, zwracam honor, myślałem, że nivo też występowało w e39, skoro piszecie, że to nivo.
pozdrawiam Bartek