Skocz do zawartości

323i piski z nawiewu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od niedawna zauważyłem iż piszczy mi z nawiewu (ciagły piks) dziwne bo jak nie piszczy to gdy nagle hamuje piszczy gdy zasprzeglam piszczy a gdy wyłącze nawiewy nagle wszystko ucicha...co to moze być??? proszę o odpowiedź pozdrawiam

_______

Poprawiłem tytuł. Zapoznaj się z formatem tytułowania wątków dla tego działu. Następnym razem dostaniesz ostrzeżenie. mattiss

Opublikowano
też miałem podobny problem prawdopodobnie masz do wymiany duchawę bo łożysko jest już na wykończeniu
Opublikowano
Witam. Od niedawna zauważyłem iż piszczy mi z nawiewu (ciagły piks) dziwne bo jak nie piszczy to gdy nagle hamuje piszczy gdy zasprzeglam piszczy a gdy wyłącze nawiewy nagle wszystko ucicha...co to moze być??? proszę o odpowiedź pozdrawiam
Na początek mała rada : poczytaj ten temat :arrow: viewtopic.php?f=68&t=135491 a następnie ten :arrow: viewtopic.php?f=68&t=120678 a co do samego problemu to kolega wyżej dobrze napisał . A jak się do wentylatora dostać znajdziesz tu na forum , wystarczy poświęcić troszkę czasu i użyć opcji szukaj :reading2:
Opublikowano
  • Autor
ups znów błąd:-) postaram się poprawić a i dziękuję za odpowiedz postaram sie poszukac tylko jestem nowy nie za bardzo obeznany na forum jeszcze wybaczcie:-)