Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Podczas odpalenia silnika kontrolka airbagu gaśnie i po sekundzie zapala się i pali się podczas jazdy.Prosze o pomoc jaka może być przyczyna .Z góry dziękuje.
Opublikowano

Najwyraźniej błąd poduszki lub napinacza.

Trzeba podpiąć pod komputer i sprawdzić.

Może tylko któraś wtyczka straciła łączność.

Opublikowano

Mialem tak samo

Podlaczylem pod kompa, typ usunal mi blad, i powiedzial ze bledu nie widzi (tak sobie cos zlapal)

Przejezdzilem tak 5 miesiecy i zapalilo sie znowu

powodzenia

Opublikowano

Na pewno nie łączy któraś z wtyczek pod siedzeniami...kwestia zlokalizowania która.

Ja u siebie już usunąłem jedną z nich...

Opublikowano

witam

Ja miałem taki problem ale u mnie komputer pokazał błąd maty obciążeniowej w siedzeniu w fotelu pasażera. próba skasowania błedu sie nie powiodła ponieważ po usunięciu błedu wystarczyło aby ktoś usiadl na fotelu i z powrotem było to samo.Koszt wymiany maty to ok 1000zł więc kupiłem na allegro emulator maty który kosztował ok.30 zlotych(instrukcja montowania jest w opakowaniu) zamontowalem i skasowałem błąd.Teraz nic mi się nie świeci.A wrazie stłuczki poduszka i tak wystrzeli nawet gdyby nikogo nie było na fotelu.