Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

w moim compakcie 94r nie ma elektrycznych szyb kolega ma rozbitą bumke i ma elektryczne szyby ale jest to sedan z 91r moje pytanie czy całe mechanizmy będą pasowały do mnie i jeśli tak co powinienem wyciągnąć z sedana?

Opublikowano
Elektryczny siłownik z Limuzyny pasuje do Compacta. Tylko Coupe ma inny siłownik niż wszystkie typy nadwozia. Musisz wyciągnąć od kolesia jeszcze wiązke kabli od siłownika do tunelu tu koło biegów żeby podłączyć przyciski opuszczania i chowania szyby. No i też guziki same musisz wziąść. Oczywiście musisz też zrobić dziury na przyciski.

Pozdrawiam,

Maks

Opublikowano
Elektryczny siłownik z Limuzyny pasuje do Compacta

Bzdura . Jest trochę inny . Założyć założysz ale będą problemy z wyregulowaniem zasuwania szyby

Opublikowano
Zakład o skrzynkę browarów że jest ten sam? Zobacz do programu ETK nawet że jest to samo, a regulujesz podnośnik jedną śrubką.

Pozdrawiam,

Maks

Opublikowano
Zobacz do programu ETK nawet że jest to samo, a regulujesz podnośnik jedną śrubką.

No to jak dla mnie to napisana tam jest bzdura . Bo. Sedan ma kródsze drzwi niż compact . A poza tym sam przekładałem koledze z sedana do compacta więc wiem co piszę

Opublikowano
Tak sedan ma krótsze drzwi, bardzo podobne długościowo drzwi są od Coupe, a akórat od Coupe nie pasuje podnośnik. Ja wierze ETK, jak narazie nigdy mnie nie wprowadziło w błąd choć czasem pisze że do czegoś nie pasuje a pasuje ale na odwrót to nigdy nie było w błędzie.

Pozdrawiam,

Maks