Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam,

Pisze tutaj poniewaz do dzialu 'kupie' malo kto zaglada...

Ma moze ktos z was wtyczke do wkladu lusterka fotochromowego od strony karoserii/lusterka.

Jak kradli to tez wyszarpali wtyczke (tam idzie fioletowy i czarny kabelek).

Chetnie kupie...

Opublikowano

Jeśli nikt nie będzie miał to myślę, że możesz podjechać do Inchcape'a lub Stando - takie rzeczy nie są drogie a z reguły bez problemu dostępne.

Pzdr.

Opublikowano

Dzieki za wskazowke,

w Inchcape powiedzieli ze nie sprzedaja samych wtyczek, tylko z lusterkiem ;), jeszcze sproboje w stando...

Wiec nikt nie ma na zbyciu?

Opublikowano

W sumei dziwne, ze w Inchcape nie sprzedają. Sprawdź jeszcze Stando bo oni też mają różne używane części w sprzedaży jeśli pytasz o coś, czego nie mają. Jak mi ukradli halogeny M-Pakowe (ucięli kable więc musiałem też wtyczki zarobić) to bez problemu mieli dostępne halogeny i wszelkie wtyczki potrzebne do ich podpięcia. Sprzedali mi to bez żadnego problemu - mimo, że powiedziałem, że będę to montował sam. Innym razem jak dzwoniłem do Stando z zapytaniem o pompkę sprzęgła bo moja miał wyciek to powiedzieli, że musieliby zamówić gdyż nie mieli na stanie. Ja potrzebowałem jeszcze tego samego dnia bo auto stało rozebrane a ta co kupiłem przez net była nieodpowiednia więc powiedziałem, ze to mnie zbytnio nie ratuje. Więc gość powiedział, że jak chcę to mają na stanie używkę w bardzo dobrym stanie wymontowaną z auta po kolizji. Dali mi na to jakąś gwarancję rozruchową a i cena była atrakcyjna - bez problemu wystawili paragon na jakiś montaż czegoś itp żeby się kwota tylko zgadzała żeby w razie zwrotu wiedzieli ile kasy mają zwrócić.

Pzdr.