Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam problem dotyczy BMW e36 2.0 vanos problem jest taki ze potopiłem gume na hamulcu a nastepnie prae koleczeke i nie wiem co sie stało po odjechaniu z placu zaceło cos bic z tyłu jakby miało cos odpac za chwile . potem było to słychac tylko przy skrecaniu w prawo i w leo co to moze byc prosze o pomoc.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Co znaczy urwać most?? Można urwać półoś lub mocowanie dyfra. U kolegi pewnie poszedł któryś z przegubów.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A co ma most do skręcania. Skoro strzela w zakręcie to albo przegub przy kole lub przy moście. Most jak się przekręci to już wogóle nie pojedzie.
Opublikowano
z mostu zrobila sie poprostu szpera 100% a wiec jak skreca to strzela ja u siebie mialem to samo 2 razy sam sie dziwilem ze auto jeszcze jezdzilo napewno fajnie teraz lata bokiem bo caly czas ciagna dwa kola
Opublikowano
z mostu zrobila sie poprostu szpera 100% a wiec jak skreca to strzela ja u siebie mialem to samo 2 razy sam sie dziwilem ze auto jeszcze jezdzilo napewno fajnie teraz lata bokiem bo caly czas ciagna dwa kola

Ma rację, u kumpla równiez w ten sposób zablokowaliśmy most po ostrym zarzynaniu padaki. Najpewniej jednak zajrzeć pod auto i się przekonać co się urywa

Opublikowano
A co ma most do skręcania. Skoro strzela w zakręcie to albo przegub przy kole lub przy moście. Most jak się przekręci to już wogóle nie pojedzie.

:duh:

:cool2: ...........

Opublikowano
NO tak faktycznie odkreciłem przeguby i sa dobre wyciagnałem most i jedna satleita sie przycina a jedna chodzi lekko i ta co sie przycina to wyszla troche z mostu to mmoze byc to?? a no fakt koleczka fajnie robi bo dzisiaj z kumplem chcielismy sprawdzic gdzie to tak strzela na tym skrecie.
Opublikowano
witam czyli masz odpowiedz most na wykonczeniu ale sie nie przejmuj w 2 litrowkach to standart bo bmw popelnilo blad z przelozeniem przelozenie jest takie samo jak w 316 318 ja u siebie zalozylem org. szpere od 320 i mialem spokoj az do konca latalem rok i bylo wszystko wporzadku dobry most kupisz za 250 300 zl za szpere troche wiecej pozdrawiam :cool2:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.