Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Ktoś jutro wpadnie ? bo nie wiem czy brudzić samochód ....

ja bede :)

Potrzebujesz porad car detailingu,kosmetyków - pisz na PW :)
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Klubowicze spot 27.12.2012

Kto wpadnie ?

Może jakieś inne miejsce niż plaza bo nie ukrywam że już jest tam cholernie zimno :D

Gwiazdą naszego spotu będzie sam : damp21plbe z najbardziej wypasione e91

lista obecności

kamil20011

Opublikowano

JA JA JA się pisze :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

... miałem poruszyć właśnie ten temat :D

Ja proponuje Galerie Kazimierz o 20 na ostatnim poziomie parkingu.

Można spokojnie zrobić ustawkę pod zdjęcia :cool2:

... i będzie na pewno cieplej jak pod Plazą a po spocie np. godzinnym iść do Jeff's-a w Galerii napić się czegoś i pogadać w fajnej atmosferze.

Opublikowano

Karol w galerii kazimierz mnie ostatnio gonili :( jak nie robisz zakupów to won , chyba że każdy z Nas kupi tam cole

Muszę pomyśleć na spokojnie gdzie jest jakieś fajne "ciepłe" miejsce

damp21plbe - wiem każdy z Nas chciał być skromny ale nikomu nie wyszło :D

Opublikowano

No weś przestań jak mogą nas wygonić !?

Przecież choćby nawet to możemy powiedzieć że zbieramy się i idziemy do Jeff's-a, tak! :twisted:

damp21plbe - no dobrze napisał taki gość rodem z Belgi to mega gość :mrgreen:

Opublikowano

To jest teren prywatny i jak biegaliśmy z aparatem przy ostatniej sesji to podleciała ochrona i pytała o zgodę ....

ale jak to mówią " jest ryzyko jest zabawa " więc zawsze można spróbować

wstępnie galeria kazimierz ostatnie możliwe piętro do wyjechania

Opublikowano
No weś przestań jak mogą nas wygonić !?

Przecież choćby nawet to możemy powiedzieć że zbieramy się i idziemy do Jeff's-a, tak! :twisted:

damp21plbe - no dobrze napisał taki gość rodem z Belgi to mega gość :mrgreen:

:mrgreen: przypomniał mi się "Gość Git" z 4funTV :mrgreen: , a i rodem z Polski, a Belgia to moja obecna przystań :wink:

Opublikowano

Może jakieś inne miejsce niż plaza bo nie ukrywam że już jest tam cholernie zimno :D

jak sie spotyka przy minus 15 stopniach, to nawet w Galerii Kazimierz jest zimno - wiem, bo były tam spoty przy minus 25 :D

ja byłbym za plaza, nikt nikogo tam nie goni, nie ma aut, a w GK może być o tej porze ciasno - zaczynają się po świąteczne wyprzedaże..

zresztą warto sprawdzić pogode, bo od jutra odwilż i w czwartek ma być +6 :)

Opublikowano

do czwartku daleko także niech jeszcze ktoś coś zaproponuje i się dogadamy ;)

Fakt... ma być ciepło ;)

Opublikowano
no nic, ja odpadam, jestem w stolicy scyzoryków do nowego roku :( - bawcie się dobrze
Opublikowano
Kamilu przez bagażnik :mrgreen:

Czyli będzie ktoś :?:

co tak Panowie panikujecie czy ktos bedzie :) :?: Zawsze jest, nawet przy mrozach -15, a takich nie zapowiadaja, zostala jeszcze kwestia miejsca i godziny, moja sugestia jest kilka postów wyzej :)

Opublikowano

Fakt zawsze ktoś jest ale czym więcej serii e9x tym fajniej ;)

Kladiusz i Klagosz mam nadzieje że wpadniecie , w przeciwnym razie nadal nie myje samochodu a na lewym reflektorze namaluję sobie choinkę ....

Opublikowano

To co 20:00 czy 21:00 pod Plazą - bo ciepło jest :twisted: :?:

No Panowie, to gdzie i o której się spotykamy :?:

Kladiusz i Klagosz mam nadzieje że wpadniecie , w przeciwnym razie nadal nie myje samochodu a na lewym reflektorze namaluję sobie choinkę ....

Dalej nie umyłeś :?: :mrgreen:

Opublikowano

Ja proponuje 20:30-21:00 najpierw na parkingu zewnętrznym bo jest cieplo a później się można ustawić albo przemieścic na podziemny.

damp21plbe adres dla ciebie ;) :

Galeria Kraków Plaza

Aleja Pokoju 44

31-564 Kraków

http://maps.google.pl/maps?hl=pl&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&bvm=bv.1355534169,d.Yms&bpcl=40096503&biw=1688&bih=795&wrapid=tljp1356601420997012&um=1&ie=UTF-8&q=ch+plaza+krak%C3%B3w&fb=1&gl=pl&hq=ch+plaza&hnear=0x471644c0354e18d1:0xb46bb6b576478abf,Krak%C3%B3w&cid=0,0,7961124510858226557&sa=X&ei=URjcUKTqB7H24QS55YG4Bw&sqi=2&ved=0CI0BEPwSMAA

Opublikowano
Ja proponuje 20:30-21:00 najpierw na parkingu zewnętrznym bo jest cieplo a później się można ustawić albo przemieścic na podziemny.

damp21plbe adres dla ciebie ;) :

Galeria Kraków Plaza

Aleja Pokoju 44

31-564 Kraków

http://maps.google.pl/maps?hl=pl&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&bvm=bv.1355534169,d.Yms&bpcl=40096503&biw=1688&bih=795&wrapid=tljp1356601420997012&um=1&ie=UTF-8&q=ch+plaza+krak%C3%B3w&fb=1&gl=pl&hq=ch+plaza&hnear=0x471644c0354e18d1:0xb46bb6b576478abf,Krak%C3%B3w&cid=0,0,7961124510858226557&sa=X&ei=URjcUKTqB7H24QS55YG4Bw&sqi=2&ved=0CI0BEPwSMAA

Dzięki za adres :wink:

U mnie zaczęło lać, będę pomału startował bo przydałoby się gdzieś jeszcze przed ustawką auto umyć :wink: bo jakąś sesję musimy zrobić (ja sprzęt zabrałem).

Do zobaczenia :D