Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam,

czy jest możliwość zaprogramowania prawego lusterka? Tzn po wrzuceniu wstecznego (jeśli sterownik lusterek mam ustawiony na lewo) to lusterko opada "na krawężnik". Jest to fajna opcja, ale nie w e39. Tzn lusterko się obniża za bardzo i w sumie nic w nim nie widać poza ziemią. Nawet jak jest przy krawężniku to ciężko jest sie połapać. Np. w vectrze C też sie obniża, ale sporo mniej - na tyle że widać krawężnik i to co jest za autem.

pozdrawiam

Fiat 126p --> Vw polo 1.4D --> Opel Vectra B V6 --> BMW 540iA + Nissan Micra k12 --> vauxhall meriva (chwilowo) --> BMW 520d auto F11 --> BMW 545i E60
Opublikowano
Ja widzę przy cofaniu tylne koło i myślę,że jast ok.Przecież chodzi o to aby nie wjechać na krawężnik a przede wszystkim nie porysować felgi.
niema nic lepszego niż BAWARKA
Opublikowano
Ja swoje pytanie kieruje do kolegi luczara który to ostatnio pomieszał troche w kompie mojej bety i mam pare nowych opcji ( za co wielkie dzieki. POLECAM ) Czy da sie to opuszczanie lusterka aktywowac programem? O skladanie sie pytałem a to mi wyleciało z głowy :duh: