Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Nie dawno trafilem na bryle lodu na drodze i połamalem plastiki od spodu po prawej stronie.temperatura wskoczyła mi na -40stopni a po czujniku został tylko kabel z wtyczka.w ktorym miejscu powinien znajdowac sie ten czujnik temp. i czy nic sie nie stanie jak bede jezdzic z ta temperatua?bo zalancza mi sie ogrzewanie silnika jak jest zimny.Pozdrawiam.
Opublikowano
jak kupiłem moją bumę, też nie miałem czujnika i tak jeździłem, nic sie nie działo, w końcu kupiłem czujnik i tyle, założyłem oryginał, używkę za 50 zeta z allegro, nie kupuj nowych za 20zł, bo ponoć nie pokazują tak jak należy, poszukaj tematu "czujnik temperatury zewnętrznej"
Opublikowano
Jak nie będziesz miał czujnika w zimie,to nic się nie stanie ale w lecie przy włączonej klimie nie załączy ci sie wentylator chłodnicy.Wiem,bo sam tak miałem.Jeśli nie wiesz gdzie był zamontowany to pewnie straciłeś dolną część nadkola gdzie jest on montowany.
niema nic lepszego niż BAWARKA