Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam mały problem z wyświetlaczem od navi. Problem polega na tym iż ekran czasami się nie włącza tak jak by jakaś wtyczka była luźna.

Moje pytanie gdzie można szukać przyczyn takiego zachowania ?

Jak można zdemontować wyświetlacz?

Opublikowano
Miałem podobny problem.Na zapłonie działał,po odpaleniu gasł,po jakimś czasie znowu się włączał.Póżniej bywało,że po odpaleniu nie zaskakiwał wcale.Pomogło kupno nowego aku 100Ah centra futura.Teraz monitor śmiga jak należy.
niema nic lepszego niż BAWARKA
Opublikowano
Ja u siebie jak miałem na wykończeniu aku też miałem identyczne problemy z navi z tym że 16:9. Po zmianie aku jak ręką odjął :wink:
"Możesz mieć każde auto, M5 i tak jest szybsze..." - Jeremy Clarkson
Opublikowano
Dziś zmieniłem aku okazało się ,że jakiś mądrala wsadził aku 55AH teraz zmieniłem na 100AH i hula aż miło.

55Ah to się nadaje ale do Opla Corsy z silnikiem 1.2 litra a nie do 4.4l :duh: Jednym słowem mądrość to siła...

"Możesz mieć każde auto, M5 i tak jest szybsze..." - Jeremy Clarkson
Opublikowano
Tylko to i ja wiem, ale niestety problemu nie rozwiązało, wracałem z roboty do domu i ekran znowu zgasł. Już mnie krew zalewa. A czy ktoś jest w stanie polecić mi kogoś z Warszawy kto mógł by spojrzeć na to fachowym okiem ?