Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hmmm... :think:

mam kilka pytań na temat tego sprzętu:

http://img695.imageshack.us/img695/5739/61752680.jpg

http://img80.imageshack.us/img80/1298/81345028.jpg

i jak to mówią do rzeczy... :mrgreen:

czyli oto pytania:

:arrow: czy ten sprzęt ma zabezpieczenie kodem... :?:

:arrow: czy mając w iXie zestaw z MID-em mogę to zamontować i radio będzie działać... :?: czy może muszę coś jeszcze dołożyć... :?:

:arrow: czy jeśli nie mam dołożonej "nawigacji" w bagażniku to ten sprzęt będzie i tak działać... :?: czyli będę mógł korzystać z radia... kasety... no i z pełnej informacji z komputera... :oops:

proszę o konkretne odpowiedzi... za które z góry dziekuję... :cool2:

pozdrawiam

cosmo

Opublikowano

Witam.Niestety nie posiadam takiego monitorka tylko 16:9 ale troche poczytalem gdy szukalem softow i mysle ze w jakis sposob pomoge.Radio oraz wszystkie funkcje bedziesz mogl uzywac gdy nie masz nawigacji.Kod mogl zostac wprowadzony i zeby to sprawdzic musialbys podpiac monitor w celu sprawdzenia.Z tego co sie orientuje sa do znalezienia wszystkie kody do serwisowych radyjek ale trzeba poszukac.Zestaw MID to chodzi Ci o podlaczenie telefonu??

PS. Ten monitorek masz jakos po taniosci zalatwiony czy jak??

Opublikowano
Zestaw MID to chodzi Ci o podlaczenie telefonu??
hmmm... :think:

nie... nie mam na myśli telefonu...

chodzi mi raczej o coś takiego... czyli czy demontując zestaw z MID-em... i montując tylko taki sprzęt 4:3... będzie działać radio... :?: czy to wystarczy... :?: czy nie trzeba jednak dołożyć również dodatkowo tuner radiowy (BM24 lub BM54) by działało radio... :oops:

pozdrawiam

cosmo

Opublikowano
Sorki.Juz wiem o co chodzi.Mysle ze skoro dziala radio z MIDem to podlaczajac to nie powinno byc problemow poniewaz masz tuner radiowy.Jezeli chcesz podpiac do niego cd to juz bys potrzebowal kabel ktory jest do kupienia na allegro.Pozdro