Skocz do zawartości

Podłokietnik w 20d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Trochę mnie to zszokowało więc wolę się upewnić... W folderze F25 podłokietnik z przodu jest zaznaczony jako opcja dla wersji 20d (dla pozostałych to standard). Co więcej w pakiecie dodatkowych schowków jest on ujęty... Czy rzeczywiście trzeba brać cały pakiet za kupę kasy żeby mieć podłokietnik? Może to potwierdzić ktoś z posiadaczy F25? TX!
Opublikowano

na bmw.de wyposazenie standardowe

Armauflage vorn, klappbar, mit Ablagefach - podlokietnik przedni, skladany, ze schowkiem.

Zestaw schowkow:

siatka przy nogach, po stronie pasazera

gniazko 12v dla tylnych foteli

siatki na oparciach foteli

siatka w baganizku po lewej stronie

szyny w bagaznika z 4 mocowaniami

schowek pod podloga bagaznika

gniazko w schowku bagaznika

haczyki po prawej stronie w bagazniku

pasek gumowy po prawej stronie w bagazniku

Beste Maschine der Welt
Opublikowano

Kolejny zonk znalazlem w konfiguratorze.

Zmienny sportowy uklad kierowniczy jest obowiazkowy z Performance Control ( tak jest w rzeczywistosci) ale wg polskiego konfiguratora takze ze sportowym zawieszeniem.

W cenniku BMW.pl sportowe zawieszenie zawiera PC, ale nie jest polaczone ze sportowym ukladem kierowniczym.

Moze znacie odpowiedzi na ponizsze pytania:

1. Ciekawe czy ten sportowy uklad kierowniczy to to samo co aktywny uklad kierowniczy. Wg budowy napewno nie (jest o polowe tanszy niz np w X6) ale czy zalety sa takie same?

2. BMW w Polsce nie wprowadzilo opcji elektrycznie zamykanej klapy, zeby nie tracic klientow na X5?

Z ciekawostek:

W DE pojawila sie opcja X3 3.0d. 10.000E drozej niz 2.0d. W std jest automat i 18tki wiec po odliczeniu tych opcji "tylko" 7.000E.

Doliczajac akcyze w Polsce bedzie pewnie "od" 210.000PLN

Beste Maschine der Welt
Opublikowano
  • Autor
Kolejny zonk znalazlem w konfiguratorze.

Zmienny sportowy uklad kierowniczy jest obowiazkowy z Performance Control ( tak jest w rzeczywistosci) ale wg polskiego konfiguratora takze ze sportowym zawieszeniem.

W cenniku BMW.pl sportowe zawieszenie zawiera PC, ale nie jest polaczone ze sportowym ukladem kierowniczym.

Moze znacie odpowiedzi na ponizsze pytania:

1. Ciekawe czy ten sportowy uklad kierowniczy to to samo co aktywny uklad kierowniczy. Wg budowy napewno nie (jest o polowe tanszy niz np w X6) ale czy zalety sa takie same?

2. BMW w Polsce nie wprowadzilo opcji elektrycznie zamykanej klapy, zeby nie tracic klientow na X5?

E... jest elektrycznie zamykana klapa :-) - sam taką zamykałem w salonie w X3.

Z ciekawostek:

W DE pojawila sie opcja X3 3.0d. 10.000E drozej niz 2.0d. W std jest automat i 18tki wiec po odliczeniu tych opcji "tylko" 7.000E.

Doliczajac akcyze w Polsce bedzie pewnie "od" 210.000PLN

Czyli już dość sporo. Mi auto ze wszystkim wychodzi 240k. 3l kosztowałyby mocno ponad 300k.

Opublikowano

Rzeczywiscie nie zauwazylem...ktos ja madrze wsadzil w PL do "stylistyki zewnetrznej" :norty:

240k za X3 to juz chyba przesada.

Trzeba czekac na okazje. Jak nie bedzie kratek to BMW Polska poszuka jakis ciekawych furek

W zeszlym roku byly biale X5 nowe za 250k na full wypasie, jedyny feler ze "bez ksenonow" ale to da sie zrobic

Beste Maschine der Welt
Opublikowano
  • Autor
Eee... Ja wiem czy przesada? Tyle kosztuje interesujące mnie wyposażenie... Prawda jest taka, że jak się dobrze zakręci (chcę auto dać na 3 m-ce jako demo) to cena spada do ok. 200tys.
Opublikowano
W najnowszym cenniku podłokietnik z przodu i z tyłu jest w wyposażeniu standardowym.