Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
odbiegamy od tematu, przypominam pytanie - prosze o pozytywne lub negatywne opinie o BMW 318 TDS, pozdrawiam gazowników ale proszę, załóżcie swoja strone na PGNiG SA

ha ha dobrze powiedziane a tak jak już pisałem wyżej autko nie powala osiągami ale naprawdę potrafi pozytywnie zaskoczyć na stacji zwłaszcza jak się jeździ z głową. Dziś byłem swoją na przeglądzie takim dla swoich potrzeb i zawieszenie ok tylko 2 tulejki do wymiany jak na prawie 2 lata użytkowania to i tak dobrze, ale koszt jest do przyjęcia 2 firmy TRW to 60 pln.zawieszenie i tak jest bardzo cierpliwe jak na nasze drogi także kolego jak chcesz kupić to śmiało tylko dobrze pooglądaj i nie kupuj "okazji" takich jak 95rok a cena 6000 czy 7000 na dzień dobry zaoszczędzisz a potem dołożysz z nawiązką. Wiem co mówię bo właśnie w sobotę zrobiłem rozeznanie po komisach i ogłoszeniach, gdy szukałem autka dla kolegi. Powiem nawet że już mi przeszło sprzedawanie mojej bo miałem swoją na sprzedaż, ale po tych szrotach cieszę się że mam dobry zadbany egzemplarz. Sprawdź to co pisałem wcześniej i jak będzie tak jak pisałem wszystkie objawy to silnik jest OK zawieszenie jest cierpliwe a co do blachy to ogniska korozji trzeba szukać nadkola tył i tylna klapa tam najczęściej się pojawia.

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

czesc

jak by cos to mam e36 318 tds na sprzedaz z 95r cena jaka mnie interesuje to 9tys,ladna zadbana bez jakichkolwiek tuningow. robilem 2miechy temu glowice bo siostrze pasek wielorowkowy sie zerwal i przegrzala ale wlozylem w nia 2 tys i teraz jest juz ok glowica po generalce planowanie szczelnosc nowe prowadnice zaworowe uszczelniacze wszystskie uszczelki po drodze (glowica kolektory) itp. auto jest moim oczkiem i dbam o nie auto teraz wiekszosc czasu stoi w garazu bo zmienilem prace a sprzedaje bo potrzebuje gotowki. nr gg3559948

Opublikowano
nie wiem czy dobrze robisz sprzedając. ja miałem podobna sytuacje, musialem naprawic ale teraz wiem co mam. predzej buda padnie niz silnik a w mojej bmce rdzy nie widac. w tej cenie nic lepszego nie znajdziesz, ale to Twoja decyzja