Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kolegów moja bunia w ostatni dzień tego roku odmówiła posłuszeństwa. Po przejechaniu przez próg zwalniający nie do końca malą predkością :), pozbyłem się biegów.

Nie da się wrzucić żadnego biegu, ściągnołem osłone lewarka zmiany biegów, wygłuszenie które tam jest i tą gume teraz widze przed sobą lawerek umieszczony z taką kulą w łożysku i ten element w którym jest zamontowane to łożysko jest cały luźny idzie nim bez problemu ruszać zachowuję się tak jak by podczas podskoczenia auta wyskoczył ze swojego miejsca.

Czy dam radę włozyć go na swoje miejsce korzystając z kanału, czy konieczne będzie zrzucenie całej skrzyni :cry:

Opublikowano
Dzieki za odpowiedz jak sie uda to dzisiaj bede dzialal, o tyle mam farta ze teraz jest wbita najprawdopodobniej 3 i da sie jechac :D ale niestety tylko do przodu :( , bede sie jakos musial meczyc zeby manewrowac przed garazem. Dzieki za odpowiedź
Opublikowano

Proszę moda o zamknięcie tematu problem rozwiązany, temat zbedny.

PS. nie chodziło o cześć numer 4 tylko o cześć numer 3 to jest taka tulejka z blaszką blaszka poszla do góry a tuleja sie wysunela i wypad element numer 1