Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Ponieważ moja wiedza na temat car-audio nie jest zbytnio bogata :oops: postanowiłem się zapytać odnośnie czy ten http://moto.allegro.pl/car-audio-dvd-mp3-divx-vcd-usb-mmc-sd-model-sl-65-i1390861614.html odtwarzacz zdałby egzamin i czy jest możliwość podłączenia jego u mnie w autku tak żeby było wszystko w porządku :?: Z góry dziękuje za wszelkie konkretne odpowiedzi :D
"Możesz mieć każde auto, M5 i tak jest szybsze..." - Jeremy Clarkson
Opublikowano
Panowie nie myślcie sobie że jestem niecierpliwy ale jeśli ktoś wie coś w tym temacie niech odpowie, chciałbym w miarę szybko wiedzieć co i jak ponieważ niedługo muszę opuścić nasz piękny kraj :cry2:
Opublikowano

Witam!

W mojej starej e39 wstawiałem dodatkowo DVD i to nie jest takie proste.

Nie wystarczy sam odtwarzacz DVD potrzebny jest interface który umożliwi podpięcie Ci dodatkowego sprzętu pod instalację audi w Twoim BMW.

Ja półtora roku temu dawałem 1400zł za sam interface, teraz może są tańsze musiałbyś poszukać.

Powodzenia i Pozdrawiam

Opublikowano
W takim razie poszukam owego interfejsu może coś znajde w rozsądnej cenie :wink: