Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Od razu zaznaczam, że nie zamierzam robić "ulepca". Szukam auta dla siebie i chce coś lekko uszkodzonego. W przypadku e46 to problem aluminiowych podłużnic nie istnieje ale w e90 już tak. Dużo jest e90 z uszkodzonymi, lekko skrzywionymi podłużnicami i nie chciałbym na tym popłynąć. Czy ktoś już miał z tym styczność? U mnie w okolicy nikt jeszcze nie miał do czynienia z tym. Jeżeli ktoś coś wie na ten temat to niech sie odezwie a polecą następne pytania! Pozdrawiam!
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
E9X ma metalowe podłużnice. Wg mnie i lakierników których znam nie ma z tym problemu, kup uzywana ciwartke za 1000 i niech blacharz odwierci to co potrzebne lub nowa w serwisie tez nie bedzie droga ok 600zł el nr 2 na tym rysunku http://realoem.com/bmw/showparts.do?model=WV53&mospid=49566&btnr=41_1597&hg=41&fg=10 przy używanej masz jeszcze fartuchy i inne elementy da się tez wymienic ten krótki kawałek ok 10cm ale ja u siebie zmieniałem całą