Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie poniewaz pzeszukujac forum na tema gazu nie znalazlem odpowiedzi

mam 36 320 m52 i mam zamiar wstawic gaz. z tego co do tehj pory wyczytalem najwicej pozytywnych opinii ma wtrysk gazu stag 300 z wtryskami magic jet. mam kilka pytan po pierwsze gdzie w okolicach Wawy najlepij cos takiego zalzyc i wjakiej cenie. po drugie i wazniejsze pytanie jak to jest z przegladem auta gdybym kupil uzyana instalacje? czy w przypadku zaontowania jej w serwisie zajmujacym sie gazowaniem mogl bym dostac dokumenty potrzebne do przegladu? i czy wogl warsztaty sie tego podejmuja? wiem ze najlepiej bylo by zalozyc nowa ale koszt takiego wtrysku gazu poronujac do wartosci samochodu jest dosc spory

Bardzo Mądry Wybór
Opublikowano
Stag 300 a wtryski najlepiej Hana.Na Magicach za długo nie pojeździsz.Co do używki to musisz najpierw się dogadać z kimś żeby kwity potem wystawił.Jak poszukasz to napewno znajdziesz.