Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam taki problem,

co kilkanascie sekund radio sie wyłącza, znika, gałka od idrive kreci sie bez oporu w kazda strone, cały komputer (wyswietlacz) sie wiesza. Jak jestem w widoku FM AM CD TV to TV i CD jakby zanikają z listy, tak szarzeją. Co to moze sie dziac?

Czssami potrfi byc dobrze 6 godzin, a czasami odrazu po odpaleniu zaczynają sie takie jazdy i co 8 sekund, nieregularnie sie tak dzieje :/

miał ktoś podobny problem? bo to mega denerwujące

z gory dzieki za pomoc

Opublikowano

Możliwe też że masz problem z napięciem w aucie .

ja tak miałem teraz przy mrozach okazało mi się za akumulator miałem nie doładowany ponieważ rzadko używam auto, ale prostownik dał rade .

mi auto odpalało a za chwilę zaświecały mi się same blendy na licznikach ABS, INSPEKCJA , ekran mrugał , radio gasło itd. a jak zgasiłem to już drugi raz nie odpalił brak prądu.

Opublikowano
Witam mam u siebie to samo i to wina akumlatora ,jutro wzmieniam na nowy.Sprawdz kleme minusowa ,zastosowali tam dziwna metode zaciskania :duh: i moze byc luzna,u mnie tak bylo ale okazalo sie ze aku tez sie skonczyl.Pozdrawiam.
m3GreenHell
Opublikowano

jesli wiecej bledüw bedzie sie pokazywalo i niebeda gasly to alternator

jesli tylko Navigacja i monitor sie wylacza Soft

Codowanie BMW , Wylaczenie ostrzezenia o pasach, TV-Free,przebudowa oswietlenia na LCI, klimy Basic na HIGH, Navigacji z MASK na CCC lub CCC LCI ( 8 przyciskow ) itd.

http://www.bavaria-access.de/

http://www.facebook.com/profile.php?id=100002804305191#!/pages/Bavaria-Access/157126324367474?sk=photos

Opublikowano
Możliwe też że masz problem z napięciem w aucie .

ja tak miałem teraz przy mrozach okazało mi się za akumulator miałem nie doładowany ponieważ rzadko używam auto, ale prostownik dał rade .

mi auto odpalało a za chwilę zaświecały mi się same blendy na licznikach ABS, INSPEKCJA , ekran mrugał , radio gasło itd. a jak zgasiłem to już drugi raz nie odpalił brak prądu.

na 100% do wymiany regulator napięcia.. miałem to samo.

• 1 rok później...
Opublikowano
W E60 mojego ojca jest to samo zaczęło sie podczas podróży do Włoch i temperaturach powyżej 50 stopni, Niektórzy twierdzą że może być to wina napędu DVD w co wątpię ale regulator napięcia brzmi dość sensownie. Wiecie może jaki jest koszt wymiany tego urządzenia i czy jest to bardzo skomplikowane?