Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Posiadam bmw e36 318i 97rok z gazem sekwencyjnym, o co chodzi. Chcac odsniezyc dzis auto odpalilem samochod zeby sie troszke w srodku ogrzalo zanim rusze i gdy juz odpalilem wlaczylem ogrzewanie przedniej i tylniej szyby oraz podgrzewanie foteli zabralem sie do odsniezania, odsniezam odsniezam az w pewnym momencie uslyszalem jak nagle przestala chodzic dmuchawa, ktora ogrzewala szybe :| (w pierwszej chwili mialem wrazenie jakby poprostu zgasl mi silnik) wszedlem do srodka odpalilem go ponownie a na wyswietlaczu od nawiewow(posiadam klimatronic ) nic nie dzialalo jakby bylo jakies zwarcie czy cos musialem wracac bez grzania szyby-masakra:| co chwile trzeba bylo wycierac szmatka;/ a oprocz tego rowniez nie dzialaja kierunkowskazy;/ ani grzanie foteli ehh, nie wiem czy czasem cos jeszcze nie padlo.

Jaka moze byc tego przyczyna? Mozliwe ze to tylko bezpieczniki???Z gory Wielkie dzieki za pomoc,pzdr.

_______

Poprawiłem tytuł. Zapoznaj się z formatem tytułowania wątków dla tego działu! Następnym razem będzie ostrzeżenie. mattiss

Opublikowano
Najprawdopodobne jest to, że przeciążyłeś układ i strzelił bezpiecznik...jak na to nie patrzeć spore obciążenie wszystko na raz włączone.
Opublikowano
Ok dzieki za odp dzis sprawdze te bezpieczniki i dopiero dzis to zrobie bo wczoraj juz bylo za pono wiec nie mialem kiedy tego zrobic, jesli sie uda to usune temat,spokojnie:)pozdrawiam.
Opublikowano
Sprawdzilem dzis pod maska bezpieczniki i wydaje mi sie ze wszystkie byly okej wiec teraz nie wiem w czym rzecz ?;| Czy sa jeszcze w innym miejscu te bezpieczniki niz pod maska czy moze w srodku pod nogami gdzies??? albo z tylu??
Opublikowano
Auto zrobione okazalo sie ze pod puszka z bezpiecznikami bylo cos zjarane.Dzieki tym co probowali pomoc.Temat do usuniecia.