Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pytanie, mianowicie, czy BMW przewiduje wprowadzenie foteli komfortowych do modelu x3 f25 ? słyszałem, że są baaardzo wygodne i dużo lepsze od standardów i sportów, ale na razie w cenniku nie widzę, aby były one dostępne.

Opublikowano

Cześć,

Z tego co mi wczoraj mówił gość w BMW Olszowiec w Poznaniu to do X3 nie przewidują wprowadzenia foteli komfortowych - najwyższym modelem będą fotele sportowe. To jest niepotwierdzona informacja z Monachium ponoć...

Natomiast warto czekać (jak dla mnie) do marca bo wraz z nowymi silnikami ma dojść m.in. Side View do X3 i X5... A na tym mi mega zależy.

Opublikowano

Ajjj.... szkoda, bo jakby dali komforty to bym był już na pewno zdecydowany, dużo jeżdże, wiec komfortu potrzebuje, a swoją drogą to side view faktycznie fajna sprawa ;)

A Czy te sportowe są wygodne, czy może np. lepiej brać standardy. Chodzi mi o to, żeby po przejechaniu 500 km nie bolal mnie tyłek ani plechy ;/

Opublikowano

jtd: może zatem źle zrozumiałem i gość powiedział, że "będą w X3 tak jak są w X5..." - nie zgłębiałem na razie X5 (nie moja liga póki co :-)) stąd może źle zrozumiałem - sorki za błąd zatem.

kudlatykudlaty: powiem Tobie, że jak wsiadłem na sportowe fotele to zrobiły na mnie bardzo dobre wrażenie (a siedziałem też w komfortowych w F10 i wcale nie wydały mi się dużo wygodniejsze). W sportowych boczki naprawdę ładnie obejmują plecy (nie mam wagi piórka i jeszcze mam tam trochę luzu mimo zimowej kurtki - chociaż Pudzian by się nie zmieścił na pewno...).

Opublikowano

Na motor-talk.de byl watek o tym, ze X3 z fotelami komfortowymi pojawi sie na targach w Genewie.

W cenniku na bmw.de z marca 2011 nie ma ani komfortow, ani kolorowego head-up'u

Jest za to Mpakiet za 4900 euro :norty:

Wraz z Mapkietem doszla mozliwosc wybrania oddzielnie kierownicy M

P.S. Zerkajac na ceny doplat - u nas sportowa za 1100pln w Niemczech za 100Euro...niezly przelicznik :(

Beste Maschine der Welt