Skocz do zawartości

szyberdach elektryczny dwuczesciowy problem!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukalem na forum w tematach ale nie znalazlem nic na temat mnie meczący a mianowicie:

ładowalem aku w swojej becie no i chcialem przewietrzyc po oparach ale nie pomyslalem ze szyber mogl zamarznąc :mad2:

efekt tego wszystkiego taki ze 2 godz w gararzu spedzilem na domykaniu go !!!!

ale to nie wszystko!! element łączący przedni szyber z szyną z lewej uległ uszkodzeniu !!

taki dolew w kształcie trójkąta na dole trzyma sie szyny a u góry szyberdachu , szyna oparła sie o tylni szyber blokując jego otwieranie! czy da sie cos takiego dokupic i jak sie zabrac do wymiany i jak cofnąc tą szyne w prowadnicy ??

moze ktos bawił sie z naprawa szybra?? pewnie ten element tylko na autozłomie sie kupi?? musze to zrobic bo mnie roznosi pół nocy nie spalem tak sie przejolem!! :cry2:

pomocy chlopaki moze jakis schemat

Opublikowano
Ja mam taki szyber ze lepiej bo nie otwierać zeby sie nie denerować :| A mianowicie otwiera sie normalnie a jak chce zamknać to zamyka sie ale za mocno.Jak chce zamknąć to ten znowu chce sie całkiem rozsówać :)
  • 2 tygodnie później...