Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam kolegow.chcialem zakupic sobie alarm z lokalizatorem GPS i GSM.oprocz lokalizwania auta bede mial mozliwosc odciecia zaplonu (telefonem lub pilotem) i stad moje pytanie gdzie takowe mogę podpiac.gdzie moge podpiac urzadzenie ktore odetnie mi prad w aucie zeby nie wystapil blad ???
Opublikowano
kolego ,fajnie wymyśliłeś ,mógłbyś podać namiary gdzie takie cacko kupić i jaki jest tego koszt?,chętnie i ja bym w moim iksie coś takiego zamontował
Opublikowano
Wybacz kolego ,ale ostatnią sztuke proboje kupic (jestem w fazie negocjacji) :D moze ktos pomoze gdzie sie wpiac zeby auto nie odpalilo i przy okazji blad nie wyskoczyl?
Opublikowano
Dla zainteresowanych gdzie mozna kupic alarm z lokalizatorem GSM i GPS odsylam do allegro.ja kupilem ostatnia sztuke gdzie przekaznik rozlaczajacy pompe bedzie bezprzewodowy.czy ktorys z kolegow montowal jakis wylacznik zaplonu ,badz to odcinajacy paliwo??prosze o podpowiedz gdzie sie wpiac zeby nie wyskoczyl błąd.
Opublikowano
Witam.Ja u siebie w aucie posiadam taki bajer ale byl montowany w ASO.Podjedz do elektryka lub osoby co zaklada alarmy to powinni Ci to ogarnac bez najmniejszych problemow.Pozdrawiam