Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie czy jeż z e46 lub z e39 będzie pasował do e36? wczoraj byłem po jeża był wyciągany przymnie z e36 i był inny mój ma 12 pręcików a ten miał 39 czemu tak?

_______

Poprawiłem tytuł. Zapoznaj się z formatem tytułowania wątków dla tego działu! Następnym razem będzie ostrzeżenie. mattiss

Opublikowano
Te pręciki to radiator. Czasem jest ich mniej ale grubsze a czasem jest ich wiecej ale cieniutkie. To w zasadzie nie ma znaczenia. Znaczenie ma czy krztalt jest taki sam, czyli czy dasz rade go u siebie zamontowac no i czy wtyczka taka sama. Na parametrach sie nie znam
Opublikowano
Miałem ostatnio problem z jeżem, dzwoniłem do ludzi z pytaniem czy podejdzie z innego auta ( E39), facet ze sklepu powiedział że pasować w gniazdo będzie, ale elektronika nie da rady.Powiedział że klimatronik nie będzie dobrze działał z takim jeżem od e39.Więc kupiłem do e36 ( akurat najdroższy).