Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

dzisiaj chciałem otworzyć drzwi w x5 od kierowcy. Pociągnąłem klamkę drzwi sie otworzyły ale zamknąc nie dałem rady. Juz tak czasami mialem ze zamek przymarzł. Nagle udało mi się je zamknąć. Ale zewnetrzna klamka chodzi za lekko tak mi się wydaje to samo z wewnętrzną nie czuje oporu? Czy możliwe żeby linka zerwała się? Moze ktoś ma pomysł jak otworzyć drzwi bądz zdjąc tapicerke przy zamkniętych drzwiach? A może poprostu zamek znowu zamarzł i nie idzie nic z nim zrobić?

Opublikowano
Dodam ze wewnętrzną klamką otwieram zaryglowane drzwi. a z tego co mi się wydaje to z klami wewnętrznej wychodzi jedna linka i ona obsługuje zamek i rygiel.
Opublikowano
Witam.Jest to normalna bolaczka wielu osob.Po prostu sam zamek przymarzl.Jak rozgrzejesz auto to bedzie ok.Tak jest i nie tylko w tych autach i modelach.Nic nie masz zerwane.Postaram sie dorwac namiary od kolegi co pryskal do srodka i pomoglo wiec dam znac.