Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam,czy do waszych autek po zamknięciu obiegu powietrza przedostają się zapachy z zewnątrz (np.spaliny autobusów)?W moim czuć wszystko,taka sytuacja jest od nowości więc to chyba nie jest wina filtrów.
Opublikowano
u mnie nic nie słychac ale tez nie czuc tych spalin gdy obwód jest na auto :) Gdy świeci się lampka po prawej stronie to obwód zamkniety/ gdy po lewej to obwód w trybie AUTO/ gdy w ogole si enie swieci to obwód otwarty :)
Opublikowano

U mnie słychać jak się przełącza z trybu auto na pełny zamknięty - oczywiście jak jest cisza w aucie i się wsłucha w odgłos.

Ja jeżdżę na automatycznym trybie i żadnych palin z zewnątrz nie czuć.

Opublikowano
ja jeżdże praktycznie cały czas na AUTO soft (klima) i tez nigdy jeszcze nie poczułem spalin czy innego badziewia... btw czasami mi arują szyby na tym auto (soft) wiecie czego to moze byc przyczyna? Pomaga dopiero dmuchawa na szybę...
Opublikowano
niestey nic u mnie nie słychać,przełącznik niezaleznie czy jest na auto czy w polożeniu zamnknięego obiegu powietrza, zapach dostaje sie do autka. :cry: