Skocz do zawartości

320i co oznacza ten drugi nr obok VIN na podszybiu?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam mały problem w mojej e36 na podszybiu są dwa numery jeden to nr.VIN identyf.nadwozia a drugi krótszy co oznacza? gdyż kolega w takim samym aucie ma tylko jeden nr identyf. a tego drugiego niema i próbowałem szukać co mógłby oznaczać ale nic znaleźć nie mogę

_______

Poprawiłem tytuł. Zapoznaj się z formatem tytułowania wątków dla tego działu! Następnym razem będzie ostrzeżenie. mattiss

Opublikowano
i mam pewne podejrzenia co do moich nr identyf. ale sprawdzałem podszybie nie jest cięte wstawiane ani nic takiego jak to można sprawdzić fachowo czy coś kombinowane nie było
Opublikowano
kiedyś ktoś pisał. Te krzyżyki to chyba cos pod zznaczek bmw. Juz nie pamientam gdzie i na jaki temat to było poruszane ale napewno nie chodziło o podejrzenie przeszczepu numerów vin. Numery zaesze są z prawej strony nad komputerem albo bardziej na środku przed prawą wycieraczka ale nie na środku
Opublikowano
To nie są krzyżyki,tylko śmigło BMW.Mam u siebie podobnie,tylko te śmigła sa na początku i końu numeru.U mnie t wygląda tak (+)ABCDE12345 EU12345(+).Oczywiście przykladowo podałem inny ciąg liczb,ale czemu u Ciebie ten znak śmigla wystepuje pomiedzy takim numerem ,nie wiem i nie spotkalem sie z czyś takim.
Opublikowano
To nie są krzyżyki,tylko śmigło BMW.Mam u siebie podobnie,tylko te śmigła sa na początku i końu numeru.U mnie t wygląda tak (+)ABCDE12345 EU12345(+).Oczywiście przykladowo podałem inny ciąg liczb,ale czemu u Ciebie ten znak śmigla wystepuje pomiedzy takim numerem ,nie wiem i nie spotkalem sie z czyś takim.

Kolega nic nie pisał o krzyżykach w środku [(krzyżyk w kółku)57811218(krzyżyk w kółku)] tak napisał.