Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witajcie

instalowal ktos lampy ksenonowe w bmw e60,jaki moze byc koszt?czy to jest instalacja plug and play? biksenon skretny czy normalny,pozdrawiam

Opublikowano

Jak byś chciał mam lampy przód xenon nie skrętne przed lift kpl. bezwypadkowe . Są z mojego auta bo zmieniałem na lift.

napisz do mnie na pw. dam ci kontakt do człowieka ktory wszystko powie co jak i ile kosztuje taka zmiana . czas ok 1 godz na miejscu

Opublikowano

Jeśli chcesz to zrobić jak Bóg przykazał to masz przed sobą niezłą rzeźbę: same lampy to pikuś.. trzeba dołożyć samopoziomowanie świateł czyli czujniki na wahaczach..itd, musisz zmienić moduł świateł na skretny jesli chcesz miec skretne a jesli zwykle to zwykly.. do skretnych jeszcze musisz dołożyć pewnie jakieś czujniki skrętu a o wszystkich kodowaniach i inny pierdołach nie wspomnę..

znacznie prostszym rozwiązaniem będzie zamontowanie czegos takiego jak HID XENON :twisted:

kupujesz zestaw żarówek z przetwornicami za 300-400zł wkładasz w zwykłe lampy i masz xenony :P tylko musisz liczyć się z tym że co drugi samochód z którym będziesz się mijał strzeli Ci długimi prosto w oczy (sam tak robię :twisted: ) bo w nocy oślepiają kur.ews.ko :evil: :evil: :evil: