Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam.Mam tu ciekawa historie a mianowicie niedawno zakupilem e36 compact 316i juz ze sprzetem audio (standardowe) i odrazu zauwarzylem ze glosniki w przednich drzwiach niedzialaja no to sciagnelem maskownice no i tu niespodzianka,niema wogole glosnikow tylko dziury wyciete w boczkach.Zauwarzylem ze w miejscu wyciecia zaraz za boczkiem jest ustawiony silnik podnoszenia szyb no i niema nawet mozliwosci wkrecenia glosnika.Tutaj wymyslilem ze trzeba by jakis dystans przykrecic najpierw do boczkow a pozniej glosnik.Wstawial juz ktos cos takiego??Z gory dziekuje za kazde rozwiazanie lub pomysl,pozdrawiam
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Widac ze maniakow audio w bmw niema chyba na tym forum.Co nieco poszukalem i cos znalazlem ale dalej szukam dobrych rozwiazan,piszta chopy piszta
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam

tez posiadam e36 compacta i tez myslalem nad taka opcja lecz wydawalo mi sie ze bedzie za duzo przerobek i po prostu kupilem orginal

ale teraz chcial bym zmienic naglosnienie tylko problem w tym ze nie wiem jakie rozmiary glosnikow przednich i tylnych i czy warto zmieniac okablowanie z orginalu na nowe ...

please HELP!!!