Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
w sumie nie wiem czy to dobry dzial ale zabardzo nei wiedzialem gdzie wrzucic, ogolnie nie tyczy sie to bmw ale tez tylnonapedowca (Mercedes) wiec objawy podobne, dzis jezdzilem z kumplem jego samochodem i zauwazylem ze strasznie mu tyl zarzuca, i tylko ciagle w jedna strone, niby samochod nie byl naprawiany ale z uzywka nigdy nie wiadomo wiec sie zastanawiaismy czy moze nie byl uderzony i jest poprostu krzywy, sciaga ciagle tyl w jedna strone, sprawdzane bylo na tym samym odcinku w obie strony jadac i tyl lecial w jedna strone ciagle. zanim ktos napisze ze moze nie umie jezdzic tylnionapedowcem powiem ze tez probowalem i naprawde nawet nie przyspieszajac mocno tyl leci w lewo
Opublikowano
tuleje wahaczy albo amorki słabe już i nie trzymają i [BAD] lata w koleinach, ja miałem już amorki padaki i po wychodzeniu z zakrętu czy podczas jazdy w koleinach (teraz śnieżnych) czułem jak mi tył uciekał, najpierw wymieniłem tulejki i nie pomogło i potem amorki i już spokój :cool2: