Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mialem podobny problem, masz diesla czy benzyna?/ bo nie wiem co to za model???????? jesli to diesel a filtr paliwa byl dawno nie zmieniany to zapewne uzbierało sie w nim troche syfu i nawet przy -10 stopni potrafi zamarznac i zablokowac przepływ ,czyli do filtra dochodzi a z filtra do silnika juz nie,
Opublikowano
to mam rozumiec ze paliwo dochodzi,a sprawdzales czy jest prad na swiecach,, czy cewki sa dobre??/
Opublikowano
myslale wlasnie o tym samym, warto bylo by sprawdzic czujnik polozenia wału moze on byc powodem, mialem tak tylko ze nie w bmw a audi a 6
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Ale pisales ze dochodzi do filtra i dalej nie, a co ma piernik?? moze byc nawet i chinskie i nie oznacza to ze ma dochodzic tylko do filtra, rosyjskie paliwo jakies geste jest?? bo nei bardzo rozumiem
Opublikowano
no wlasnie ja tez nie rozumiem , co z tego ze Ruskie ,chyba Wowa nie dolał jakiegos zuru ze nie pusci go przez filtr:))))
Opublikowano
tak dodaja te paliwa to 87 oktanów i oni mieszaja to z rozpuszczalnikami woda i sprzedaja jak wlałem polskie to odpaliła i wszystko ok