Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. ma problem z wentylatorm nadmuchu w e30 rok 88 zacina się, raz działa raz nie, nie wiem jak się do niego dostać, może ktoś mi podpowie??????
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Od silnika. odpinasz trochę kabli, Odkręcasz kilka śrub. Zresztą jest to na tym forum dokładnie opisane, trochę poszukaj. :search:
Opublikowano
Od silnika. odpinasz trochę kabli, Odkręcasz kilka śrub. Zresztą jest to na tym forum dokładnie opisane, trochę poszukaj. :search:

skoro jest na forum to najlepiej wogóle się nie odzywaj, jest tu taki syf że ciężko cokolwiek znaleźć! Jak ktos ma jakiś problem najłatwiej jest powiedzieć żeby szukał, już wiem skąd niektórzy mają tyle postów...

viewtopic.php?f=71&t=141279&hilit=dmuchawa to powinno coś być

Opublikowano

Syf jest właśnie przez takich darmozjadów, co to zamiast poszukać zakładają kolejny setny - pięćsetny temat o wymianie klocków, czy jakimś innym absurdzie! :duh: Nie jest trudno coś znaleźć - trzeba tylko chcieć, bo skoro Tobie się udało, to każdy może - prawda? Proszę na siebie nie naskakiwać, tylko spojrzeć na to trochę z innej perspektywy.

Pozdrawiam

Przeczytaj moje artykuły:

Test 530d F10, przekrojowy o E30 i E36

http://img40.imageshack.us/img40/1371/renoma.jpg

http://images.spritmonitor.de/310241.png

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

skoro jest na forum to najlepiej wogóle się nie odzywaj, jest tu taki syf że ciężko cokolwiek znaleźć! Jak ktos ma jakiś problem najłatwiej jest powiedzieć żeby szukał, już wiem skąd niektórzy mają tyle postów...

viewtopic.php?f=71&t=141279&hilit=dmuchawa to powinno coś być

Kolego masz: jeden z moim postów na ten temat\: viewtopic.php?f=67&t=122855&p=864661&hilit=dmuchawa#p864661

Wszedłem na dział E30 i w wyszukiwarce wpisałem dmuchawa. Wyskoczyło kilka postów, jeden z nich to właśnie ten.

Trzeba tylko chcieć. Niektórzy mają dużo postów bo tylko zakładają nowe tematy.