Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Poszukuję dobrego i taniego lakiernika w Łodzi lub okolicach.

Chciałbym położyć nowy lakier metallic z zewnątrz BMW E36 sedan.

Proszę o informacje.

Pozdrawiam.

Opublikowano
Znam dobrego ale nie taniego. Zresztą takie zjawisko jak dobre i tanie nie występuje w lakiernictwie. Jak bedziesz zainteresowany to pisz, dam namiar, ale licz się z kosztami koło 4-5tys.
Opublikowano

Lakiernik pryśnie Ci auto za 2,5-3 tyś. (około 300 zł za element ale przy malowaniu całego auta zawsze jest możliwość negocjacji)

Około 45km od Łodzi znam dobrego lakiernika. Bardzo ładnie kładzie. Robi super zaprawki. Nie bawi się jednak w stawianie progów, spawanie podłużnic ani odbudowywanie zderzaków, masek, słupków.

Koszt pomalowanie auta jest zależny również od ceny lakieru. Jeżeli wybierzesz sobie lakier za 50 zł/100ml to wiedz ze potrzeba min. 2 litrów na sedana i podniesie trochę koszt malowania.

Jeżeli zmienisz zupełnie kolor np. z zielonego na czerwony to pomyśl jak to będzie wyglądało po podniesieniu maski.

Opublikowano

Jeżeli zmienisz zupełnie kolor np. z zielonego na czerwony to pomyśl jak to będzie wyglądało po podniesieniu maski.

No jak ma wygladc?

Opublikowano

jak kiwi w barszczu...

Jeżeli chce zmienić kolor również w komorze silnika nie kiwnąwszy przy tym palcem to myślę ze około 5-6 tyś.

Opublikowano
jak kiwi w barszczu...

Jeżeli chce zmienić kolor również w komorze silnika nie kiwnąwszy przy tym palcem to myślę ze około 5-6 tyś.

O takiej kwocie własnie pisałem dlatego zdziwiłem sie tymi Twoimi 2,5 tysiącami. Jak zmiana koloru to dla mnie oczywistośc, że z wnekami, bo inaczej....... kiwi w barszczu :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

OK dziekuje wam za pomoc.

Znalażłem lakiernika który polakieruje mi na ten sam kolor z zewnątrz za 1500 zł.

Jeśli chcę ktoś namiar do lakiernika proszę pisac.

Pozdro.