Skocz do zawartości

problem z hamulcami lub nie wiem czym jeszcze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie mam następujący problem w mojm bmw 318 e 36 wymieniałem dzis płyn chłodniczy petrygo. Wylałem go nie wiem moze z 4 słoiki i zalałem mniejszą chyba iloscią ok 1 litr wiecej nie wchodziło nieco wydmuchałem tego starego płynu. Przejechałem ok 1 km i auto zaczeło sie dusic i zgasło mi na środku drogi. Zablokował sie pedał hamulca nie mogłem go wcisnąć działał tylko ręczny i nie wiem co do doiabła sie działo. Poczekałem chwilke i auto zapaliło i pojechałem kawałem jechało ok a potem znów ta sama historia i zgasło potem nie mogłem go zapalić co to może byc czy padły hamulce płyny sa okey w normie nic niezapowietrzone co to moze byc???? dzieki za rade
Opublikowano
chyba to moze byc jednak chłodnica ile wchodzi do e36 litrów z 5 czy wiecej i czy komputer sam odcina układ kierowniczy, hamulcowy i gasi auto w raze jakiegoś braku płynu
Opublikowano
Wejdź sobie na tę stronę i wpisz końcówkę vinu to będziesz wiedział czego ile wchodzi. A czy ten efekt blokady hamulców to nie był czasem brak wspomagania hamulców przez serwo przy wyłączonym silniku?
http://i3.tinypic.com/w1v0w6.jpg