Skocz do zawartości

[E87] Przycisk START/STOP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, niedawno zakupiłem Jedyneczke, która ma dość wytarty przycisk do odpalania autka. Troche to szpeci deskę, więc chciałbym zapytać czy jest możliwość jego wymiany. Jeśli tak to czy dużo zachodu jest z tym i jakie koszty? Bardzo prosze o pomoc :wink: pzdr
Opublikowano
Tak przycisk można wymienić bez problemu. Są nawet na allegro. Zdaje mi się, że nie potrzeba kodowania do tego.

E30, E36, E60, E87, F48

Opublikowano

Ja wymieniałem u siebie przycisk bo kupiłem z limitowanej edycji . Przycisku nie trzeba kodować wystarczy podważyć wypiąć wtyczkę , podpiąć nowy i wcisnąć przycisk .

A ładniej opisując , były już chyba 2 tematy .

Opublikowano
  • Autor
Wielkie dzieki za pomoc.
Opublikowano
kamil, zmieniales nawet PRZYCISK? niezle, jestem pod wrazeniem :mrgreen: napisz prosze na czym polega limitowana wersja start/stop
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Widziałem coś takiego, dookoła przycisku od góry "limited" a od dołu "edition", dosyc rzadki gadżet dla lubiących miec rzadkie gadżety :twisted:
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

witam

maci moze jakis link gdzie mozna dostac owy przycski heh

pozdr

Opublikowano
Jeżeli chodzi o przycisk LIMITED to tylko ASO ale cena jest klika razy większa od wersji zwykłej :)
Opublikowano

jak wyglada wumiana takiego przycisku???

nie chcialbym nic popsuc heh

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Najpewniejszą metodą wydaje się byc wyjęcie zegarów, tzn wkładu, banalnie proste, i wyduszenie go od drugiej strony. osobiście jednak tego nie robiłem wcześniej, mam doświadczenie z trójki ale tam jest w ruchomym panelu wymiennym, przełatwy do wymiany. wtyczka na taśmie jak od dysku nie trzyma na żadnych wymyślnych klikach po prostu wyciągasz i wkładasz
Opublikowano
jak wyglada wumiana takiego przycisku???

nie chcialbym nic popsuc heh

opisane masz w tym samym temacie tylko wyżej CZYTAĆ ! .

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
odpisałem w ten sposób, ponieważ podważaniie źle mi się kojarzy, łatwo zostawic trwałe ślady i zależy od wyczucia podważającego, nie polecałem zatem :lol:
Opublikowano
nawet gdybyś wyciągał ten przycisk śrubokrętem gwiazdkowym ( + ) to uwierz mi że sladu nie zostawisz :D
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
wiesz, ja osobiście to pewnie bym to paluchami wydłubał :D :D
Opublikowano

heh przekonamy sie

jutro jade odebrac jedyneczke juuupppi

pozdr

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam

Ja równieź chcę wymienić ten guzik. Ale niestety nie mogę nigdzie w sieci takiego znaleźć :( Może macie jakiegoś linka do sklepu gdzie jest taki? Albo ktoś z was ma na sprzedaż?

pozdrawiam!

Petrolhead
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
część nowa to ok 200pln, są też używki na allegro, ten pan np. ma wszystko; http://moto.allegro.pl/przycisk-start-stop-bmw-e90-e81-e60-e63-e65-x3-x5-i2003988641.html trochę wysiłku kolego :cool2: chcesz nówkę? może limitowaną edycję, jest kilka...
  • 3 lata później...
Opublikowano
Dzięki, już miałem kupować, a wygląda podobnie :)