Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, niedawno zakupiłem Jedyneczke, która ma dość wytarty przycisk do odpalania autka. Troche to szpeci deskę, więc chciałbym zapytać czy jest możliwość jego wymiany. Jeśli tak to czy dużo zachodu jest z tym i jakie koszty? Bardzo prosze o pomoc :wink: pzdr
Opublikowano

Ja wymieniałem u siebie przycisk bo kupiłem z limitowanej edycji . Przycisku nie trzeba kodować wystarczy podważyć wypiąć wtyczkę , podpiąć nowy i wcisnąć przycisk .

A ładniej opisując , były już chyba 2 tematy .

Opublikowano
kamil, zmieniales nawet PRZYCISK? niezle, jestem pod wrazeniem :mrgreen: napisz prosze na czym polega limitowana wersja start/stop
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Widziałem coś takiego, dookoła przycisku od góry "limited" a od dołu "edition", dosyc rzadki gadżet dla lubiących miec rzadkie gadżety :twisted:
  • 1 miesiąc temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Najpewniejszą metodą wydaje się byc wyjęcie zegarów, tzn wkładu, banalnie proste, i wyduszenie go od drugiej strony. osobiście jednak tego nie robiłem wcześniej, mam doświadczenie z trójki ale tam jest w ruchomym panelu wymiennym, przełatwy do wymiany. wtyczka na taśmie jak od dysku nie trzyma na żadnych wymyślnych klikach po prostu wyciągasz i wkładasz
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
odpisałem w ten sposób, ponieważ podważaniie źle mi się kojarzy, łatwo zostawic trwałe ślady i zależy od wyczucia podważającego, nie polecałem zatem :lol:
  • 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam

Ja równieź chcę wymienić ten guzik. Ale niestety nie mogę nigdzie w sieci takiego znaleźć :( Może macie jakiegoś linka do sklepu gdzie jest taki? Albo ktoś z was ma na sprzedaż?

pozdrawiam!

Petrolhead
  • 3 lata później...