Skocz do zawartości

Lusterko wewnętrzne zamiana zwykłego na elektrochrom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jak w temacie ktoś zmieniał zwykłe lusterko na elektrochrom? Bo to zmienianie ręczne to śmieszne jest w aucie tej klasy. Lusterko można kupić za 100-200 zł ale jak z montażem? Trzeba coś ustawiać w komputerze? Może wystarczy tylko podmienić?
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano
Z tego co się orjentuje to wystarczy lusterko i podpiąć zasilanie. Pytanie tylko gdzie się wpiąć? Ja też mam zwykłe lusterko i myślę o wymianie na takie z elektrochromem i pilotem. W ASO można kupić taki zestaw doposażeniowy nr katalogowy 51169134444, ale nie dają instrukcji montażu. Nie orientuje się ktoś co ten zestaw zawiera tzn. czy tylko lusterko czy jeszcze jakąś wiązke :roll: . Czas montażu w ASO 0,5h, więc robota musi być prosta, ale cena zestwu to 2200zł + koszt montażu (tragedia). Lusterko z elektorchromem i pilotem na allegro to 400-500zł. Jeśli ktoś zmieniał lusterko ze zwykłego na elektrochrom niech da znać jak sobie poradził z zasilaniem.