Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

po raz pierwszy na tym forum:) szukałem odpowiedzi na innym forum ale bez echa, czy wie ktoś gdzie znajde kable od kierunkowskazów zeby podłaczyć do nich z centralki kierunkowskazy zeby mi wszystkie migały w centralce mam dwa kable brązowe jednem (+) na jedną i drugi (+) na drugą strone auta ale nie wiem gdzie sie z tym wpiać w samochodzie co rozebrac??? dodam ze kable plusowe w aucie od kierunków to (niebiesko-brązowy) i (niebiesko-zielony) patrząc od tylnich lamp rozebrałem poł auta ale dalej nie wiem gdzie POMOCY ! jak podłączyłem jedną strone pod tylną lampe to migają przy otwieraniu i zamykania ale tylko ta jedna lampa bez reszty przodu, gdzie się wpiąc zeby połączyć to na dwie strony centralka ma juz wyjscie na dwie storny wiec zadne diody nie są potrzebne pomoze ktoś?? albo gdzie szukać przekazników od kierunkowskazów

Opublikowano
tak tylko ze zapomniałem wspomniec ze mam nową centralke uniwersalną i kluczyki wszystko chodzi tylko nie wiem gdzie podpiać te kierunki (+) na jedną storne i drugą. elektryk coś gadał mi ze musiał by się wpiąć pod kable w tunelu środkowym ale gdzie ich szukać??