Skocz do zawartości

320i Montaż Elektrycznej Rolety

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Witam, mam pytanie, chce zamontować elektryczna roletę. Problem jest taki, że kupiłem roletę wraz z wiązką i przyciskiem od wersji przed liftem, a ja mam model przejściowy i u mnie listwa z przyciskami ( DSC , grzane fotele itp. ) jest już zespolona razem a nie w formie oddzielnych przycisków tak jak było przed liftem. Więc dokupiłem listwę z przyciskami posiadającą opcje opuszczania i podnoszenia rolety. I teraz moje pytanie jest takie czy jak wszystko połączę ze sobą (wiązkę przed lift + panel z przyciskami po lift) to będzie prawidłowo działać ( w listwie są wolne piny na wiązkę od rolety ) , czy nie ma różnicy w sterowaniu , czy nie brakuje czegoś jeszcze. Nie znam się za bardzo na elektryce i nie chce się z tym bawić za długo, chciałbym wiedzieć czy niczego mi nie brakuje i czy jest to wykonalne na częściach przed i po lift-owych , może ktoś z was dokładał roletę albo wie jak to zrobić na różnych podzespołach nie pochodzących od jednego samochodu. Pozdrawiam Edytowane przez HTR