Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przestało zjadac prąd,gdy wyciągłem czarny przekażnik,który znajdował sie obok modułu komfortu,dodam jeszcze ze ten przekaznik caly czas był ciepły czy auto jezdziło czy nie,przed wyjęciem moja Bunia zjadała 1.75A,a po wyjęciu przekaznika ograniczyła sie do 0.3A Czy ktoś wie do czego moze byc ten przekaznik :cry2: Sprawdzałem wszystkie funkcje życiowe mojej Buni i wszystko działa,ale do czegos ten przekaznik musi byc,z goóry dziękuje za odpowiedzi,jestem pierwszy raz na forum,pozdrawiam Ja i moja Bunia 730 V8 :cool2:
Opublikowano
nie wiem moze mu sie cos w zawiasach poprzestawiało sprubuj kupic inny uzywany zgodny z symbolem i sprawdź wtedy co sie stanie
Opublikowano
Witam, po silniku i roku można sprawdzić na rysunku w manualu Bentleya do czego służy ten przekaźnik. Ponadto sprawdź, czy ten przekaźnik jest sprawny, bo to, podejrzewam, że będzie sprawny, a obwód, który on włącza jest padnięty. Wszystko jest ładnie widoczne na schematach elektrycznych w Bentleyu.
pozdrawiam Bartek