Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie!!!

Mam od 2 miesiecy Emulator CP600BMW :))

Troche kosztowalo to malenstwo! nie ukrywam , ale jak juz tu u kolegi pisalem co tz ten temat poruszyl jest to tego wydatku WARTE:)) U mnie to gralo bez zarzutow j gra oczywiscie nadal! Nareszcie koniec nagrywania CD:((( i szukania ich po bagazniku!Wszytko na jednym chodzi super szybko i co ciekawe odtwarza muze nawe w jakosci ponad 400bit !!! Dla mojego ucha brzmi teraz muzyka w autku duzo lepiej wiecej wysokich tonow! i tak jak gdyby stereo dzwiekow bylo duzo bardziej slyszane:))

Bujam sie E38 rok 2001 , mam duza Navi z TV i reszta , tak jak pisalem wymontowalem zmieniarke ,podlaczylem emulator i od razu pelna muza:)))

Miom zdaniem to super zabawka, wszystkie funkcje BMW - dzialaja z tym uzadzeniem! W dzisiejszych czasach gdy sie sporo w samochodzie czasu spedza ( praca, terminy, korki) to warto miec wiecej muzyki przy sobie:-)))

Ps: Prosil bym o wasze komentaze i ewentualnie aluzje do tego CP600 BMW !!!!

jakie wy macie doswiadczenia???

Podobono jest znow nowy " Updat"!

Acha , dla tych ktorzy tez sa zainteresowani tym oto Emulatorem , to widzialem ze u nas na Allegro juz tez jest ich przedstawiciel:)) w polsce i po polsku! Bo ja moj to jeszcze przez niemcy kupowalem!

Pozdrawiam i czekam na wasze opinie :):))!!!

• 1 rok później...
Opublikowano

Sprzęt owszem wygląda interesująco.

Treść użytkownika "Carllos1970" aż razi autoreklamą.

Cena urządzenia przeszło 1000pln z przesyłką jak na tak proste urządzenie zniechęca do kupna.

Cenę w przedziale od 400 do 600pln można zaakceptować, ale 1000 to już przesada.

Przydałyby się oceny co do funkcjonalności i jakości dźwięku.

Pozdrawiam,