Skocz do zawartości

interfejs diagnostyczny BMW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam kupilem interfejs diagnostyczny do bmw kabel i oprogramowanie i chcialem zapytac czy zdaje to egzamin?Glownie to chodzi mi o inspekcje,w zakladach mechanicznych biora 30zl a moze nawet wiecej.za oprogramowanie dalem 100zl,lepiej sie oplani niz dac 30zl za kilka sekund roboty jakiemus cwaniaczkowi.
Opublikowano
jeżeli tylko po to kupiłeś ten interfejs to wyrzuciłeś kasę w błoto. Inspekcje kasuje się zwierając odpowiednie piny i tyle. Opis dostępny na forum w dziale "zrób to sam"
Opublikowano
witam kupilem interfejs diagnostyczny do bmw kabel i oprogramowanie i chcialem zapytac czy zdaje to egzamin?Glownie to chodzi mi o inspekcje,w zakladach mechanicznych biora 30zl a moze nawet wiecej.za oprogramowanie dalem 100zl,lepiej sie oplani niz dac 30zl za kilka sekund roboty jakiemus cwaniaczkowi.

nie podłączałeś zakupionego kabla do auta, bo nie rozumiem pytania :?:

jak podłączysz to sam odpowiesz na swoje pytanie :norty:

Opublikowano
załatw sobie INPA - poczytaj na forum jest co, gdzie i jak....
Opublikowano
carsoft 6.4 + interfejs i dalo sie diagnozowac wszystko od e36 po e39 przedliftowe (nowszych i starszych nie probowalem). Super mega "wypasu" nie bylo, ale bledy wyswietlal wlasciwie... co nie znaczy, ze nalezy bagatelizowac faktyczna diagnostyke, robiona przez osoby majace w tej materii bogate doswiadczenie i nieco bardziej zaawansowany sprzet.

BMW - Be My Wife.

Soft na zamówienie, porady informatyczne (i wszelakie również) - PW :) Dla forumowiczy proste porady free - na rozbudowane rozwiązania ceny bardzo specjalne :)

Opublikowano
nie znam sie na tym,kupilem jakies glowniane oprogramowanie jedynie kabel kabel sie moze nada.ja ogolnie nie znam sie na tym nic,brat siedzial pol dnia przy tym programie i nic lipa.w internecie chyba znajdzie sie jakis dobry program??
  • 3 tygodnie później...