Skocz do zawartości

opony zimowe trayal????

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Zbliza sie czas załozenia oponek zimowych , byłem w serwisie opon i powiedzieli zebym sobie kupił opony zimowe Trayala zamiast polskich- bo podobno sa lepsze , nie mówiac juz o cenie 170 pln/szt. Słyszał wogóle ktos z was o takiej marce?? czy to wogóle cos jest warte? a moze ktos z was ma takie? Nie ukrywam ze mam teraz ciezki okres z kasa i musze kupic cos tanszego bo na firmowe gumy nie bedzie mnie stac! :duh:
DARK SIDE OF POWER!
Opublikowano
nieznam tej firmy. Jezeli chcesz wydac prawie 200 zl za opone to moze lepiej kupic uzywana markowa opone w dobrym stanie??? taka po 2 sezonach a nawet jednym sezonie spokojnie powienies dostac :)
Opublikowano
:D musze zakonczyć wątek bo kupiłem juz zimówki BARUM POLARIS 2 195/65/15+ fele stalówki zamiast tych Trayali. Wolalem dołożyć kase i kupic cos bardziej znanego. Jak do tej pory mialem mieszane uczucia jesli chodzi o BARUMA ale po przeczytaniu opini na stronie www.opony.com.pl jakos sie zdecydowałem, czy dobrze zrobiłem to przekonam sie o tym sam. Podejrzewam ze bede mógł cos napisac o tych BARUMKACH dopiero po zimie :mrgreen:
DARK SIDE OF POWER!