Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

prosze o porade po wyjęciu kostki z przepływomierza samochód jezdzi jakpotrzeba po zapieęciu niechce się wkręcać na obroty wymieniłem przepływomierz na nowy boscha i jest to samo gdzie szukać przyczyny

Opublikowano
po wyjęciu kostki z przepływomierza samochód jezdzi jakpotrzeba po zapieęciu niechce się wkręcać na obroty

Takie objawy wskazują na padnięty właśnie przepływomierz. Może ten wymieniony jest jakiś felerny - czytałem tu na forum już gdzieś posty, że dopiero 3-ci, 4-ty przepływomierz działał poprawnie i auto szło jak potrzeba. Najlepiej podpiąc pod kompa i w trakcie jazdy sprawdzic wskazania przepływki. Wrzuc wyniki diagno tutaj to pewnie więcej się dowiesz.

Pzdr.

• 5 tygodni później...
Opublikowano
witaj kolego mało podajesz informacji, z którego roku masz benie, podaj numer orginalnej starej przepływki, gdzie kupiłes przepływkę , orginał czy jakis szajs za 200zł, miałem podobny broblem u mnie trzeba było przeprogramowac kompa, moja przepływka miała numer koncowy 314( podobno wadliwe) kupiłem nową kącówka 527 przeprogramowali i lata jak ta lala