Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich otoz moja bunia pierw nie chciala odpalic bo byla po strzale gazu rozebralem wyprostowalem uszczelnilem przeplywke bunia zapala na gazie i na benzynie jednak na biegu P i N wolne obroty to 2000/rpm i pali po miescie z 30l gazu za 25 dla testu zrobilem 30Km wiec cos nie tak pomocy i pozdrawiam.

E36 1.8is 93r ---bylo

E36 1.8tds 96r---bylo

e39 523i 96r---bylo

e36 touring 325tds 1999r---obecnie

Opublikowano
i wydaje mi sie ze chodzi polowa silnika bo chodzi jak traktor

E36 1.8is 93r ---bylo

E36 1.8tds 96r---bylo

e39 523i 96r---bylo

Opublikowano
Musisz spróbować pożyczyć od kogoś i założyć inną(dobrą)przepływke.Nie zawsze po rozłożeniu,wyprostowaniu,czy wyszlifowaniu klapki przepływomierz jest dobry.Ja mam kilka przepływomierzy,w których niby nic nie ociera,a są do niczego,bo albo spalanie kosmiczne,albo nierówna praca silnika.Spóbuj jeszcze założyć przepływomierz do góry nogami i odkleić tą czarną pokrywke i na odpalonym silniku poregulować sprężyną.Zaznacz sobie,na którym jest ząbku i spróbuj przestawić raz w jedną,a raz w drugą stronę,powinny Ci się zmieniać obroty.Pozdrawiam!
Opublikowano
no juz bym dał komus moja przeplywke zalozyc do silnika ze zwyklym gozem
Po pierwsze nie "gozem",tylko "gazem",a po drugie,to nikt nie chce od Ciebie przepływki :nienie: Ja bym koledze pożyczył jak najbardziej,tylko oczywiście do sprawdzenia czy chodzi na paliwie :P
Opublikowano
Hmmm a nie masz moze przeplywki do sprzedania w rozsadnej cenie?? jutro ja jeszcze raz sprawdze i napisze

E36 1.8is 93r ---bylo

E36 1.8tds 96r---bylo

e39 523i 96r---bylo