Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ja mam niemiecki i tylko niemiecki. W serwisie powiedzieli mi ze mogą wgrać oprogramowanie z angielskim ale to dla mnie jeden kit... Kupiłem w serwisie instrukcje obsługi w 2007 roku za 23 zł i mam wszystkie polecenia przetłumaczone na polski. Pisz na maila [email protected] to wyśle Ci w pdf skan instrukcji albo poszukaj sobie w necie znajdziesz bez problemu
Opublikowano

Wydawało mi się, że już napisałem :)

Instalujesz carsofta i nie odpalasz z pulpitu, czy menu start, bo się nie da.

szukasz folderu w którym ci się zainstalował carsoft i odpalasz plikiem (CARSOFT65BMW.exe).

U mnie działa.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Wydawało mi się, że już napisałem :)

Instalujesz carsofta i nie odpalasz z pulpitu, czy menu start, bo się nie da.

szukasz folderu w którym ci się zainstalował carsoft i odpalasz plikiem (CARSOFT65BMW.exe).

U mnie działa.

to moze mamy inne instalki,mozesz mi np. zapodac linka do strony z ktorej pobierales?

Opublikowano

panowie,naprawde nikt z was nie wie czy da sie zmienic ten jezyk za pomoca testu 10?mi po wejsciu w test 10 wyskakuje LAND 06 F i dalej nie wiem co z tym zrobic,moze poprostu sie nie da? :) niby komputer pokladowy,wszystko ci mowi i pomaga a jak chcesz cos zrobic to sie nie da,nie zgadzaja sie opisy ktore pojawiaja sie na forum,nie zgadza sie tez rada podana w "Artykul OBC" o instrukcji nie wspomne,beznadziej,moze to fajne auto ale chyba jak jest nowe i nic mu nie dolega,jak sie cos zacznie to pozniej kazdy swoje dopowiada a efektow nie widac,ja sie mecze juz ponad miesiac z tymi samymi problemami i niczego sie nie dowiedzialem,moze poza tym co oznaczaja komunikaty (dzieki kolego "Mielone")

ok,wracajac do mojej prosby,gdyby ktos z was mial podobne doswiadczenia i mogl sie podzielic nimi na forum to bylo by pieknie, :mrgreen: